Το Olympus Tunnel Festival Aiganis φιλοξενεί την παράσταση “Όρκοι Αγάπης” της θεατρικής ομάδας ΠασπARTού-Art το Σάββατο 25 Ιουλίου 2020.

Η ΑΜΚΕ ΠασπARTού-Art And More με έδρα τη Λάρισα και αντικείμενο τις καλλιτεχνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, προτείνει στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιόδου το θεατρικό έργο «Όρκοι αγάπης», της θεατρολόγου Δώρας Παπαδούλη, βασισμένο στο έργο του Ντάριο Φο «Ελεύθερο ζευγάρι», σε σκηνοθεσία Ηλία Παπαγιάννη.

Συγγραφέας: Δώρα Παπαδούλη διασκευή του έργου «Ελεύθερο ζευγάρι»

Σκηνοθεσία: Ηλίας Β. Παπαγιάννης

Ερμηνείες: Βασίλης Σακκάς – Καλλιόπη Λαγκούρα

Μουσική επιμέλεια: Θέμης Σαματζής

Σκηνικά – κοστούμια: Δώρα Παπαδούλη

Διάρκεια έργου: 80΄

Υπόθεση: «Ο Σωτήρης και η Άσπα είναι ένα αντρόγυνο που μετά από δέκα χρόνια γάμου, νιώθει ότι έχει βαλτώσει. Η απιστία, η έλλειψη αγάπης αλλά και ερωτικής επαφής, κυρίως από τη πλευρά του Σωτήρη, οδηγούν την Άσπα στην απώλεια της γυναικείας αυτοπεποίθησης και στα όρια του νευρικού κλονισμού.

Στη προσπάθεια τους να σώσουν το γάμο τους, αλλά κυρίως για να «εξευμενίσει» ο Σωτήρης τις ακόρεστες τάσεις απιστίας του, αποφασίζουν να χαλαρώσουν τους ασφυκτικούς δεσμούς του έγγαμου βίου τους και να λειτουργήσουν πιο απελευθερωμένα.

Τα πάντα πλέον επιτρέπονται και από τους δύο. Έλα όμως που τα πάντα ανατρέπονται. Οι ρόλοι αντιστρέφονται, η Άσπα παίρνει το πάνω χέρι και….

Μέσα από τις αδιάκοπες εναλλαγές γέλιου, συγκίνησης αλλά και στοχασμού, η συγγραφέας προβάλλει τους προβληματισμούς των σύγχρονων ζευγαριών και τους κλυδωνισμούς του έγγαμου βίου στη σημερινή εποχή.

Μοιράσου το...
Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter