Το Olympus Tunnel Festival Αιγάνης αποτελεί μια σειρά οργανωμένων εκδηλώσεων που φτάνουν στην κορύφωσή τους κατά τη διάρκεια των μηνών Ιουλίου-Αυγούστου εκάστου έτους. Σκοπός του φεστιβάλ είναι η προαγωγή της πολιτιστικής δραστηριότητας και η στήριξη των νέων δημιουργών και αφετέρου, η συμβολή στην περιφερειακή ανάπτυξη, η λειτουργία και διάχυση ενός πρότυπου αναπτυξιακού μοντέλου με βάση τον πολιτισμό και τη βελτίωση του επιπέδου ζωής των πολιτών της περιοχής. Έχοντας ως βάση αυτή τη λογική, θα επιδιωχθεί η συνεργασία του Olympus Tunnel Festival Αιγάνης με άλλα  ανάλογα οργανωμένα πολιτιστικά δρώμενα, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή ώσμωση πολιτισμού στην περιοχή μας.

Βάση και επίκεντρο των εκδηλώσεων αυτών, αποτελεί το νεόδμητο Θέατρο της Αιγάνης που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού.

Οι εκδηλώσεις του Olympus Tunnel Festival Αιγάνης δύναται να περιλαμβάνουν τα παρακάτω:

  • Θεατρικές παραστάσεις γνωστών και αξιόλογων σχημάτων
  • Συναυλίες, όλων των ειδών μουσικής.
  • Διοργάνωση σειράς κινηματογραφικών αφιερωμάτων
  • Διοργάνωση εκθέσεων με έργα ταλαντούχων καλλιτεχνών- δημιουργών της περιοχής μας αλλά και γενικότερα της Ελλάδας.
  • Παρουσίαση προβολή, ανάδειξη νέων καλλιτεχνών, θεατρικών, χορευτικών και μουσικών σχημάτων, ανθρώπων του πνεύματος, των γραμμάτων και όλων των μορφών τέχνης και καλλιτεχνικών τάσεων και ρευμάτων, κατοίκων της Αιγάνης, της περιοχής μας και της Ελλάδας γενικότερα.
  • Ημερίδες, διημερίδες, συνέδρια, που αφορούν τον πολιτισμό τα γράμματα τις Τέχνες, το περιβάλλον και λοιπών κοινωνικοπολιτιστικών θεμάτων.
Μοιράσου το...
Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter